Graphic Design

Creativiteit, precisie, technisch en klantgerichtheid. Daarom doe ik dit werk al sinds 1999. Zoeken naar het juiste lettertype of duiken in code voor een website. En meer…

Graphic Design gaat over méér dan alleen het uiterlijk van van een product. Het richting geven aan uitingen is dé belangrijkste gedachtengang. Of het nu gaat om de vormgeving van uw huisstijl, uw website of brochure; altijd wordt de vraag gesteld waarom moet het er zó uit zien? Welke doelgroep moet aangesproken worden? Welk gevoel moet het oproepen? In welke markt moet het product passen?

Iedere opdrachtgever is anders. Elk heeft zijn eigen wens en doelstelling. Als designer moet je samen met de klant blanco beginnen en vorm geven aan het project met de gerichte aandacht die het nodig heeft om succesvol te worden.

Huisstijl | Branding

Op zoek naar een identiteit voor je bedrijf, organisatie, stchting, band of groep? Met een eigen huisstijl kun je die uitdragen. Logo, visitekaartjes, briefpapier etc. Bekijk de portfolio hiernaast.

Flyer | Brochure | e.a.

Een met zorg ontworpen flyer, brochure om uw product of evenement onder de aandacht te brengen.

Website | webshop

Websites heb je in verschillende soorten en maten. Samen bespreken we de verschillende mogelijkheden en kiezen de best bij uw situatie passende oplossing. Straight forward HTML, een Content Management Systeem (WordPress, Joomla etc.) om de site zonder technische hulpmiddelen te kunnen aanpassen of een professionele webshop. 

Responsive website met Content Management System

De site voor trio Vivente is volledig door de klant te beheren middels het bekende Joomla portaal. De site is bovendien responsive. Dit houdt in dat al naar gelang de grote van het scherm de layout van de site zich aanpast. Daardoor is de site op een PC, laptop, tablet of mobieltje optimaal te bekijken.

joomla cms

Persoonlijke touch

De site van Bas Vrehen is een voorbeeld van een ontwerp dat in nauw overleg met de klant is ontstaan, waarbij zijn eigen stijl gewaarborgd is gebleven in het uiteindelijke resultaat. De site is gekoppeld aan zijn Twitter account. HTML5, CSS3, PHP en Javascript.

bas_vrehen_site_hi

Webshop

Wil je online een winkel opstarten? Dat hoeft niet duur te zijn! Informeer naar de mogelijkheden.

De site voor unieketegels.nl is gerealiseerd op basis van het Open Source e-commerce platform OpenCart. De voornaamste reden hiervoor is dat OpenCart een modern e-commerce platform is dat makkelijk kan worden afgestemd op de wensen van een webshop. Daarnaast is OpenCart zeer eenvoudig in gebruik voor een webshop ondernemer.

Site update

Een site kan ook met je meegroeien door middel van een update.

Achtergrond

Mark Silverentand heeft in het verleden gewerkt bij:
ACE Color Center, Heerlen
Limburgs Dagblad, Heerlen
Drukkerij Rosbeek, Nuth
Vermeulen Brand Design, Landgraaf
NATO AWACS Programme Management Agency, Brunssum

Recent ontwikkelde sites

www.friendship-int.nl
www.molemans.bike
www.kunstuitleen-online.nl

www.tfpnederland.com
www.unieketegels.nl webshop
www.ogeranos.eu site met mini-CMS
www.pinktime.nl
www.vivacolore.nl site met mini-CMS
www.basvrehen.nl met Twitter koppeling
www.vg-magan.com update joomla CMS site
www.picobelloschoonmaak.nl low budget site
www.2bsecure-consultancy.nl